Gyümölcs és díszfák internetes eladása

Az áru visszaküldése

Az áru visszaküldése
Az áru visszaküldése 30 naptári napon belül

A visszavonási határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vevő vagy az általa kijelölt harmadik fél megrendeli a megrendelt áruk minden részét. A vevő köteles az árut visszaadni az üzemeltető címére, az eladónak vagy az eladó által felhatalmazott személynek az áru átvételére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a vásárlási szerződéstől való visszavonástól számított 30 naptári napon belül. A vevő köteles az árut az eladónak teljes egészében átadni, beleértve a teljes dokumentációt, sértetlen, fel nem használt és, ha lehetséges, az eredeti csomagolásban.
Az eladó köteles a visszaküldési értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolatlan késedelem nélkül visszaküldeni a vevőnek a vásárlási szerződés alapján az általa kapott összes kifizetést.

Forma a szerződés ellépéséről

Visszavonási formanyomtatván


A csomagot küldje a következő címre:

Hydroflow, s. r. o.
Hlinská 12
01001 Žilina

A növényekkel együtt küldje el:

Komplett dokumentációt, számlát

Kitöltött űrlap a szerződés visszavonásáról
 

FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK

Ne küldje a terméket utánvételre. Azon termékeket, melyek utánvételre lettek elküldve a vevő nem veszi fel, a megrendelés visszakerül magához.
Ajánljuk hogy a rendelés be legyen csomagolva és be legyen biztosítva. Nem vállalunk felelősséget az áru elvesztéséért vagy egyéb károsodásáért a csomagolás leírásában nem ismertetett szállítás során.
A növény átvételét tudatjuk a vásárlóval
Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a 0948 947 487 -( angol) vagy e-mailen info@fragaria.hu
Az általános üzleti feltételeket megtekintheti itt
 

berakodás...